Bad og våtrom

SKAL DU PUSSE OPP BADET ELLER
RENOVERE ANDRE VÅTROM?

 

Den trygge veien til et nytt bad

Vår bedrift kan gjennomføre hele rehabiliteringsprosessen av bad/våtrom, og kan ta ansvar for alt fra søknader til offentlige etater til bygging i henhold til gjeldende forskrifter. Du får et ferdig bad til avtalt tid og pris - inkludert all nødvendig dokumentasjon. Enklere og tryggere blir det ikke.

Vi kommer på befaring og gir deg tips og ideer til ditt nye bad

Vi kommer gjerne hjem til deg og tar en befaring for å gi deg de beste rådene for hvordan ditt nye bad kan bli. I denne prosessen tilbyr vi en skreddersydd tegning som viser deg forslaget til løsning. Kontakt oss for befaring og prisoverslag.

Dokumentasjon

Dagens krav til dokumentasjon gjør at det å pusse opp badet ikke lenger er for hvem som helst. Forskriftskravene i dag er meget strenge og det er ikke å anbefale å starte en rehabiliteringsprosess uten god kjennskap til kravene.

Fliser

Det er viktige ting å ta hensyn til når det gjelder valg av fliser. Blant annet er fliser delt opp i ulike klasser som definerer vannoppsug, produksjonsmåte, sklisikkerhet og slitasjestyrke. Eskene skal være merket med de egenskapene flisene har. Vi hjelper deg med å velge riktig.

BESTILL BEFARING

Ditt navn (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding